De belangen van de Leeuwhondjes worden vertegenwoordigd door de rasvereniging:

De Pekingees en Dwergspanielclub (PDC)

Dit weblog maakt deel uit van de website van de Pekingees- en Dwergspanielclub.
De content valt buiten de verantwoording van de rasvereniging.

maandag 14 juni 2010

Verslag Leeuwhondjeswandeling 30-5-10

Op zondag 30 mei 2010 om 09.35 uur vertrokken naar Landgoed Bosch en Duin - Landgoed Bosch en Duin.Aldaar om 11.05 uur aangekomen bij de parkeerplaats tegenover het restaurant, zagen we al direct een paar bekenden en in het restaurant was het helemaal een feest van herkenning. Leuk om iedereen weer eens te zien, vooral Gerardina, de fokster (kennel Tabula Rasa)van Misty en natuurlijk ook de grote organisator van deze Belgisch-/Nederlandse leeuwenwandeling - Alfons Geudens.

Ondanks dat de weervoorspellingen niet geweldig waren was toch nog een recordopkomst - 46 Leeuwen!!!!!, nog nooit vertoont voorzover ik weet.

Na gezellig te hebben bijgepraat waagden we ons tussen de buien door naar buiten en jawel hoor het begon weer te regenen. Maar ja wie A zegt zegt ook B, dus gingen we op pad, het buitje was van korte duur en struinden we door de duinen waar we op het keer punt een groepsfoto maakten.Daarna weer terug naar het restaurant, nog even napraten/drinken en eten om vervolgens weer de terugreis naar huis aan te vangen.

Het was een gezellige en geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Er was zelfs iemand zo blij dat hij een gat in de lucht sprong.Langs deze weg wil ik de organisatie bedanken en het restaurant voor hun hondvriendelijke ontvangst.

Martin Koetsier

De overige foto 's van de wandeling vind u in een afzonderlijk bericht.

Geen opmerkingen: