De belangen van de Leeuwhondjes worden vertegenwoordigd door de rasvereniging:

De Pekingees en Dwergspanielclub (PDC)

Dit weblog maakt deel uit van de website van de Pekingees- en Dwergspanielclub.
De content valt buiten de verantwoording van de rasvereniging.

maandag 17 oktober 2011

Wandeling Pekingees en Dwergspaniel Club - Erkemederstrand, Zeewolde - 16 oktober 2011.

Op een zonovergoten dag, misschien wel de laatste dag van dit jaar, liep het terras van “de Jutter” het cafetaria op het Erkemederstrand vol met hondenbezitters. Nog voller werd het tegen twee uur omdat de wandeling van de Pekingees en Dwergspaniel op het Erkemederstrand daar ging starten.Klik op de foto 's om een groter formaat te bekijken.

Van het bestuur kon door omstandigheden niemand aanwezig zijn, echter iedereen van de evenementencommissie van de Pekingees en Dwergspanielclub was aanwezig.Helaas waren niet alle rassen vertegenwoordigd, de nummer één van de wandelhonden, de Leeuwhondjes -21 stuks, King Charles Spaniel - 9 stuks, Coton de Tuléar – 5 stuks, Tibetaanse Terrier – 1stuks, Welsh Corgi Pembroke - 1 stuks en de Boomer – 1stuks, enne…. er waren ook 32 personen. Helaas heeft één deelneemster met twee Leeuwhondjes wel de wandelplaats bereikt maar heeft ons helaas niet kunnen vinden.
Langzaam aan druppelde het terras verder vol, nadat eerst werd begonnen met bijpraten onder het genot van een kopje koffie en een appelpunt, werd om ongeveer half drie het startsein gegeven om te gaan wandelen. Het eerste stuk, op de camping moesten de honden aan de lijn blijven, maar na ongeveer 10 minuten lopen mochten de honden los en dat gingen ze.Vervolgens werd er nog een eind doorgewandeld en na een pauze werd een groepsfoto gemaakt.Om ongeveer kwart over vier bereikten we, na een lange tocht over de dijk, het eindpunten keken terug op een prachtige dag.
Namens de evenementencommissie, Karel, Vincent en ondergetekende, wil ik alle deelnemers bedanken voor deze gezellige dag.

Martin

Meer foto 's kunt u hieronder bekijken:

- Foto 's Nicole

- Foto 's Vincent

- Foto 's Martin

Geen opmerkingen: